Interni - Keuken en interieur

one stop shop

Met expertise in design, productie en montage begeleidt Interpoint elk project van de conceptfase tot de plaatsing op locatie. Onze projecten zijn daarom niet afhankelijk van externe partijen.

ontwerp

lees meer

productie

lees meer

montage

lees meer

after sales service

lees meer

onze ontwerpers

Martine Verzwijvelen

interieurarchitect

Elke keuken is uniek. Dat moet.
13 in een dozijn is niet aan mij besteed.

Ik houd het liever spannend dus ga ik op zoek naar een verhaal. Iets dat alleen bij dat huis en bij die bewoners past. Iets dat hen, en hen alleen, op het lijf geschreven is. Ik zoek tot ik hun verhaal vind. En zo geef ik hun keuken en interieur ziel en karakter. Zelfs na jarenlange ervaring is het iedere keer opnieuw een leuke uitdaging om van die droom een mooie realisatie te maken.

Philippe Bonte

interieurarchitect

Boeiende vormgeving in maatwerk, gebruik van duurzame materialen en sterke details.

In deze geest unieke interieurs creëren die een meerwaarde bieden aan een bestaande of een nieuwe context.

historiek

toonzaal

Op 22 augustus 2016 opent Interpoint zijn toonzaal op het Antwerpse Zuid. Bezoekers worden er ontvangen door onze ontwerpers en vinden er inspiratie voor het ontwerp van hun eigen keuken en interieur.

stap virtueel binnen bij Interpoint

design

In 2016 gaat Interpoint de samenwerking aan met interieurarchitecten Martine Verzwijvelen en Philippe Bonte, hun visie geeft vorm aan onze keukens en interieur. Zij zijn het gezicht van Interpoint en staan samen met de klant aan de basis van elk ontwerp.

ontdek ons ontwerp proces

ervaring

Als fabrikant heeft Interpoint meer dan 25 jaar ervaring. Het bedrijf investeert sinds haar oorsprong voortdurend in de opleiding van gekwalificeerd personeel en in de uitbreiding van een steeds moderner machinepark

ontdek onze werkwijze

oorsprong

Interpoint ontstaat in 1987 als keukenfabrikant, opgericht door Jef Sas. Oorspronkelijk produceert en plaatst het bedrijf op maat gemaakte keukens in opdracht van externe architecten en andere keukenbedrijven.